1.- Wat is de boodschap gekoppeld aan het kunstwerk wat u toont in deze tentoonstelling? Hoe is het verbonden met het thema van RITUELEN - ANIMA MUNDI FESTIVAL?
 
Mijn boodschap; 
The Little Space Mirror is een geïmproviseerde titel na een reeks serie gemaakte grafiet schilderijen, wat mij aan het universum en de stof, waaruit het zou ook kunnen ook bestaan als verbeelding,
doet denken wegens de eindeloze grafietlagen wat dimensies 
maakt op de houten panelen, en resulteert in een soort terug kaatsen van de omgeving, dus  als in een spiegel kun je je zelf terugvinden. Vind je zelf, als jij het lukt in de wereld is misschien  de boodschap, om het spiritueel te bekijken. Een andere interpretatie is een witte ''spaceroom'' via een ''window'' een stuk van het Universum te mogen waarnemen en beseffen dat er betere werelden kunnen zijn ontstaan buiten ons, dan de onze huidige. Het is donker, jij kijkt naar een donkere gat en als jij goed kijkt kun jij veel erin en daarbuiten ontdekken. Via je fantasie.
Stel voor, dat alle universums door een super wezen in stand wordt gehouden. 


- Wat vind je van het concept van dit evenement? Op welke wijze heeft u inspireren?
 
Het concept van dit evenement heeft een grote betekenis en bijdrage aan de versmelting van diverse culturen en nationaliteiten. Het lijkt mij werelds te zijn. Als inspiratie kreeg ik wat meer kracht en moed om mijn werk verder te ontwikkelen. Het is wel heel lang een concept, en diep van betekenis. Bijvoorbeeld de cirkel van het leven, recycle , altijd in verandering en terugkerend in andere vormen.De natuur kan het heel goed. Weer tot het leven komen, na een maanden lang durende dood, in de winter.

- Zijn uw kunstwerken gericht op een bepaald thema?
 
Soms ja, soms nee, want ze komen en gaan en de tijd verdwijnt. Constant blijven beoefenen van beeldende kunst en ik denk dat het voor andere bezigheden ook geld, maakt en creëert veel ideeën, waaruit nog meer ideeën kunnen ontstaan. Bij een bepaald thema kun jij veel thema's maken.

- Heb je stijl te veranderen door de jaren heen? Hoe?
 
De stijlen van mijn werk, door de jaren heen, door de maanden heen veranderen per periode zonder dat ik ermee rekening houd en zonder dat ik het weet, hoe. Alle fractie en gebeurtenis''  inside and outside'' van de mens spelen een rol mee en geven taal van  belangrijke voedingsbronnen en waarnemingen.De meest voedzame bron voor mij is de muziek en de natuur en de krachten ervan. / nog de waanzinnige geest van de mens/  De negatiefste krachten voor mij zijn de huidige en voormalige politieke systemen / interventies/ en de aanslagen, gepleegd door onwetendheid , wanen, krankzinnigheid en verkeerde opvatting over God zelf. 

- Wat zijn uw artistieke projecten voor de toekomst? Zijn er wel mogelijkheden voor een nieuwe deelname aan sommige Italiaanse tentoonstellingen?
 
Ik wil verder met de Melkwegstelsels als serie. In de Melkwegstelsels, waarin wij zitten. En dan met de regenboog project weer verder, want hij is in werking en het kan nog verder ontwikkeld worden voor het buiten. De rest hoop ik nog te verzinnen en te tonen in de toekomst. Bij meerdere projecten. Er is sprake van plotseling optredende ideeën, onverwacht. dus mijn korte antwoord zou; ik weet het niet, zijn.

- Wilt u met ons samenwerken? Wat vind je van het is LIQUID Group en onze diensten?
 
Samenwerken met jullie? Heel graag. Als ik dat kan.
Wat ik van jullie vind? Ik wil graag toestemming van jullie vragen om de naam Anima Mundi per letters op mijn schutting  te mogen plaatsen in mijn ''garden''.
Het is een organisatie met een krachtige naam; Anima Mundi. Het lijkt mij een super internationaal, op de Unie van de Aarde lijkende project, liquid in de toekomst?

- Denkt u dat deze ervaring nuttig kan zijn voor kunstenaars en kunnen bijdragen aan om hun persoonlijke achtergrond te verhogen?
 
ik snap jullie vraag niet helemaal. Het achtergrond te verhogen? ja, qua inspiratie zou het een duw geven en moed om verder te gaan met werken. En ook zal ik en anderen beseffen dat er meer kunstenaars zijn tegenwoordig die op elkaar lijken qua stijl en ideeën en zeggingskracht.